Премини до содржината Премини до подножјето

Други услуги

Што сѐ можеме да сториме за вас

Понуда на услуги

За да обезбедиме финансиска одржливост на невладината организација, нудиме на трети лица одредени услуги за паричен надомест, ставајќи ви ги на располагање нашите знаења и вештини, а остварениот приход го користиме за покривање на оперативните трошоци и за остварување на целите утврдени со статутот.

Контактирате нѐ за понуда доколку имате потреба од некоја од следните услуги: операции со интернет домени, веб-хостинг и SSL сертификати; изработка и одржување на веб-сајтови; етаблирање присуство и маркетинг на социјални мрежи; уредување и визуелно обликување (графички дизајн) на публикации; организација на настани; осмислување и реализација на медиумски кампањи; и друго.

Персонализирани решенија

По ваша мерка

На секоја работна задача пристапуваме со внимание и посветеност. Нашиот мал, но вреден и грижлив тим е повеќе фокусиран на квалитетот отколку на квантитетот на услугите што ќе ги испорачаме, а како би ги задоволиле специфичните потреби на нашите клиенти. Сметаме дека токму персонализираните решенија и комуникација се пресудни за креирањето успешни приказни и задоволни клиенти. Не двоумете се да ни пишете за вашиот следен проект.

Погледнете во прилог подолу неколку од достапните услуги што ги нудиме.

Корпоративниот дизајн е интегрален дел на корпоративниот идентитет. Корпоративниот дизајн се однесува на визуелната компонента на корпоративниот идентитет. Формалните аспекти на дизајнот треба да креираат визуелно единство. Ова се однесува пред сѐ на логото на правниот субјект, било да станува збор за компанија или за граѓанска организација. Но, исто така, и на аспекти како што се типографијата, боите, социјалните мрежи, дизајнот на веб-сајтот и презентациите.

Дизајн на лого

Basic
1000
Испорака за 30 дена
 • Добивате еден концепт, идејно решение
 • Вкучени се две ревизии/доработки на концептот
Standard
2000
Испорака за 30 дена
 • Добивате два концепти, идејни решенија
 • Вкучени се три ревизии на избраниот концепт
 • Дизајн за печат на канцелариски материјали, базичен пакет: визит-карти, меморандум и плико
Premium
3000
Испорака за 30 дена
 • Добивате три концепти, идејни решенија
 • Вкучени се три ревизии на избраниот концепт
 • Дизајн за печат на канцелариски материјали, напреден пакет: визит-карти, меморандум, плико, папка, нотес и пенкало
 • Профилна и кавер фотографија за социјални мрежи: Facebook, Instagram, LinkedIn и Twitter

За персонализирана понуда, ве молиме контактирајте нѐ.

Еден начин како можете да се истакнете е така што ќе имате веб-сајт што изгледа естетски и јасно комуницира квалитетни информации со вашите потрошувачи. Кога немате веб-сајт, луѓето може да се посомневаат во вашата легитимност како бизнис. Да се има веб-сајт е можност да се остави одличен прв впечаток и да се уверат луѓето дека сте вистински бизнис.

Изработка на веб-сајт

Startup
1500
Испорака за 30 дена

Пакет со сѐ што ви треба за да изградите присуство во интернет просторот.

 • Инсталација и конфигурација на WordPress
 • Дизајн на веб-сајтот што одговара на брендингот на вашата компанија
 • Поставување на содржини (до 6 страници)
 • До 15 премиум фотографии без надомест за користење (royalty-free stock images)
 • Базична оптимизација за интернет пребарувачи (SEO) и оптимизација за брзина на веб-сајтот
 • Усогласување на веб-сајтот со Законот за заштита на личните податоци
 • Техничка поддршка и одржување 2 месеци
 • 100% прилагодлив дизајн на веб-сајтот (компјутери, таблети, смартфони)
Business
3000
Испорака за 45 дена

Овој пакет најмногу одговара за сериозни, амбициозни компании. Добивате:

 • Инсталација и конфигурација на WordPress
 • Дизајн на веб-сајтот што одговара на брендингот на вашата компанија
 • Поставување на содржини (до 15 страници)
 • До 30 премиум фотографии без надомест за користење (royalty-free stock images)
 • Базична оптимизација за интернет пребарувачи (SEO) и оптимизација за брзина на веб-сајтот
 • Усогласување на веб-сајтот со Законот за заштита на личните податоци
 • Техничка поддршка и одржување 6 месеци 
 • 100% прилагодлив дизајн на веб-сајтот (компјутери, таблети, смартфони)
Corporate
5000
Испорака за 60 дена

Ако сте голема компанија или имате потреба од е-трговија, овој пакет е идеален за вас.

 • Инсталација и конфигурација на WordPress, Opencart или друга платформа
 • Дизајн на веб-сајтот што одговара на брендингот на вашата компанија
 • Поставување на содржини (до 20 страници)
 • Поставување на е-продавница, конфигурација на продукти (до 50)
 • До 45 премиум фотографии без надомест за користење (royalty-free stock images)
 • Базична оптимизација за интернет пребарувачи (SEO) и оптимизација за брзина на веб-сајтот
 • Усогласување на веб-сајтот со Законот за заштита на личните податоци
 • Техничка поддршка и одржување 1 година
 • 100% прилагодлив дизајн на веб-сајтот (компјутери, таблети, смартфони)

За персонализирана понуда, ве молиме контактирајте нѐ.

Одржувањето на веб-сајт подразбира редовна проверка на вашиот веб-сајт за проблеми и грешки и грижа за ажурираноста и релевантноста на истиот. Тоа треба да се прави доследно со цел вашиот веб-сајт да остане во форма, да се поттикне континуиран раст на сообраќај односно посетители и да се зајакне вашиот рејтинг на интернет пребарувачите.

Посветувањето внимание на тоа веб-сајтот да остане правилно одржуван и атрактивен е важно и за малите и за големите компании, а во насока да се анимираат и задржат клиентите. Бизнисите, а особено стартапите, лесно може да фатат кривини и свесно да пропуштат или занемарат некои задачи. Одржувањето на веб-сајтот лесно може да стане една од тие работи бидејќи не секогаш претставува непосреден проблем. Сепак, исто како што вашето здравје може да се распадне доколку помине долго време без редовен преглед, така може да се влоши и здравјето на вашиот веб-сајт.

Редовниот мониторинг на вашиот веб-сајт е задолжителен за непречено функционирање на вашиот бизнис.

Одржување на веб-сајт

M1
75месечно
Договор 12 месеци

За статични веб-сајтови што немаат потреба од често ажурирање на содржини.

 • Операции со интернет домени и веб-хостинг 
 • До 2 часа техничка поддршка и одржување (софтверско ажурирање на јадрото и додатоците)
 • До 1 час ажурирање на содржини (додавање нови и измена на постојни)
M2
150месечно
Договор 12 месеци

За веб-сајтови што имаат потреба од повремено ажурирање на содржини.

 • Операции со интернет домени и веб-хостинг
 • До 2 часа техничка поддршка и одржување (софтверско ажурирање на јадрото и додатоците)
 • До 2 часа ажурирање на содржини (додавање нови и измена на постојни)
 • Креирање на содржини (текст до 500 зборови)
 • Поставување и администрирање на бизнис профили на социјални мрежи (Facebook и Instagram) и профил на Google My Business (Google Search и Google Maps)
 • Креирање на 1 банер за социјални мрежи со димензии 1080x1080px
M3
300месечно
Договор 12 месеци

За веб-сајтови што имаат потреба од редовно ажурирање на содржини.

 • Операции со интернет домени и веб-хостинг
 • До 4 часа техничка поддршка и одржување (софтверско ажурирање на јадрото и додатоците)
 • До 4 часа ажурирање на содржини (додавање нови и измена на постојни)
 • Креирање на содржини (текст до 1500 зборови)
 • Поставување и администрирање на бизнис профили на социјални мрежи (Facebook и Instagram) и профил на Google My Business (Google Search и Google Maps)
 • Креирање на 4 банери за социјални мрежи со димензии 1080x1080px
 • Управување со рекламни кампањи на Facebook, Instagram и Google

За персонализирана понуда, ве молиме контактирајте нѐ.

За еден веб-сајт да биде достапен на светската мрежа, покрај регистрација на интернет домен, потребно е да се закупи веб-хостинг. За клиентите кои изработуваат и одржуваат веб-сајт со нас, достапни се следниве пакети за веб-хостинг.

Веб-хостинг

Silver
200годишно
Сервер: Европа

30 GB NVMe SSD простор
2 додатни домени
Неограничени е-пошти
Неограничен сообраќај
cPanel контролен панел

---

Алоцирани ресурси:

Процесор: 12.8 GHz = 4 CPU
Меморија: 4 GB
I/O: неограничено
Влезни процеси: 400
Вкупно процеси: 600
IOPS: 1024

---

Вклучено:

SSL сертификат
Безбедност од Imunify360
Резервни копии
DDoS заштита
LiteSpeed WP Cache
Redis Cache
Softaculous

Gold
350годишно
Сервер: Европа

50 GB NVMe SSD простор
5 додатни домени
Неограничени е-пошти
Неограничен сообраќај
cPanel контролен панел

---

Алоцирани ресурси:

Процесор: 16 GHz = 5 CPU
Меморија: 6 GB
I/O: неограничено
Влезни процеси: 800
Вкупно процеси: 1200
IOPS: 1024

---

Вклучено:

SSL сертификат
Безбедност од Imunify360
Резервни копии
DDoS заштита
LiteSpeed WP Cache
Redis Cache
Softaculous

Platinum
500годишно
Сервер: Европа

100 GB NVMe SSD простор
15 додатни домени
Неограничени е-пошти
Неограничен сообраќај
cPanel контролен панел

---

Алоцирани ресурси:

Процесор: 22.4 GHz = 7 CPU
Меморија: 10 GB
I/O: неограничено
Влезни процеси: 1600
Вкупно процеси: 2400
IOPS: 1024

---

Вклучено:

SSL сертификат
Безбедност од Imunify360
Резервни копии
DDoS заштита
LiteSpeed WP Cache
Redis Cache
Softaculous

За понапредни пакети, ве молиме контактирајте нѐ.

МРЕЖИ И ПАРТНЕРИ

 
ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association
ILGA-Europe
LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey
Национална мрежа против хомофобија и трансфобија
Skopje Pride
Microsoft
Powered by Project Galileo
WPML
Canva
The Events Calendar
 

Организација-членка на Меѓународната асоцијација на лезбијки, геј мажи, бисексуални, трансродови и интерсексуални лица, Асоцијацијата за еднакви права за ЛГБТИ луѓето во Западен Балкан и Турција и Националната мрежа против хомофобија и трансфобија

КВИР СКВЕР Скопје © 2024. Сите права се задржани.
Твојата поддршка ни значи!
Направи парична донација
Донирај