Премини до содржината Премини до подножјето

Кинотека на Северна Македонија

Слаткарот

Кинотека на Северна Македонија ул. Никола Русински бр. 1Скопје,

Филмска проекција на „Слаткарот“. Прекрасна романтична драма со извонредна деликатност и воздржаност.

Бесплатно

Skopje Pride

21

СКОПЈЕ
26 ЈУНИ

Се гледаме

вон ѕидовите!

Парада на гордоста во Скопје
во организација на НМХТ

МРЕЖИ И ПАРТНЕРИ

 
ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association
Fare Network
LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey
Национална мрежа против хомофобија и трансфобија
Skopje Pride
Microsoft
Powered by Project Galileo
WPML
Canva
The Events Calendar
 

Организација-членка на Меѓународната асоцијација на лезбијки, геј мажи, бисексуални, трансродови и интерсексуални лица (ИЛГА), Мрежата ФАРЕ, Асоцијацијата за еднакви права за ЛГБТИ луѓето во Западен Балкан и Турција и Националната мрежа против хомофобија и трансфобија

КВИР СКВЕР Скопје © 2021. Сите права се задржани.

Твојата поддршка многу ни значи!

Направи парична донација
Донирај