Премини до содржината Премини до подножјето

Skopje Pride 2021

Скопје

Под слоганот „Вон ѕидовите!“, Скопје Прајд повторно се враќа на скопските улици, во физичкиот јавен простор

Бесплатно

Твојата поддршка ни значи!

Направи парична донација
Донирај