Премини до содржината Премини до подножјето

Настани за март 2021

Календар за Настани

П пон

В вто

С сре

Ч чет

П пет

С саб

Н нед

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

1 настан,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

0 настани,

WORLDPRIDE

21

COPENHAGEN
12 - 22 AUGUST

#YOUAREINCLUDED

MARK THE DATES

proudly hosted by Copenhagen Pride
in collaboration with Malmö Pride

МРЕЖИ И ПАРТНЕРИ

 
ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association
Fare Network
LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey
Национална мрежа против хомофобија и трансфобија
Skopje Pride
Microsoft
Powered by Project Galileo
WPML
Canva
The Events Calendar
 

Организација-членка на Меѓународната асоцијација на лезбијки, геј мажи, бисексуални, трансродови и интерсексуални лица (ИЛГА), Мрежата ФАРЕ, Асоцијацијата за еднакви права за ЛГБТИ луѓето во Западен Балкан и Турција и Националната мрежа против хомофобија и трансфобија

КВИР СКВЕР Скопје © 2021. Сите права се задржани.
Твојата поддршка многу ни значи!
Направи парична донација во рамките на можностите за да ја поддржиш нашата работа
Донирај