Премини до содржината Премини до подножјето
Поддржете ја работата на КВИР СКВЕР Скопје со парична донација

Донирај

Нашата невладина организација преку културен и медиумски активизам се стреми да придонесе во подобрувањето на позицијата на ЛГБТ+ граѓаните и нивниот пристап до човековите права и слободи.

Покрај со вашето инволвирање како волонтер, уште еден од начините како можете да ја поддржите нашата работа е со парична донација со платежна картичка преку eCrowd или со уплата на трансакциска сметка. Секоја донација, без разлика на износот, е добредојдена и ценета.

Заедно, до промената што ја посакуваме!

Донирај преку eCrowd »

Фото: Unsplash

Како да донирам?

Донацијата во конкретниот случај е доброволна и безусловна помош во пари која не создава директна корист за давателот, ниту обврска за враќање од примателот. Паричните донации кон КВИР КВИР Скопје се користат за покривање на оперативните трошоци и за поддршка на активностите на невладината организација и за нив не се предвидени даночни поттикнувања. Сите парични донации се конечни и нерефундабилни.

Ако живеете во Северна Македонија, парична донација можете да направите со платежна картичка Visa или Mastercard преку краудфандинг платформата eCrowd или со директна уплата на нашата денарска трансакциска сметка.

Донирај преку eCrowd »

Ако преферирате банкарски трансфер, подолу се прикажани инструкциите за пополнување налог за директна уплата на трансакциска сметка.

Назив и седиште на примачот:
КВИР СКВЕР Скопје
Транс. с-ка на примачот:
210072286600131
Цел на дознака:
Уплати за донации
Шифра:
562

За девизни уплати односно уплати од странство, користете ги следните инструкции:

Account Holder Name:
KVIR SKVER Skopje
Account Holder Address:
Jablanica 29A, 1050 Skopje, North Macedonia
Account Number:
0072200006918
IBAN:
MK07210722000069131
BIC/SWIFT CODE:
TUTNMK22
Bank Name:
NLB Banka AD Skopje
Bank Address:
Majka Tereza 1, 1000 Skopje, North Macedonia

Е-ИНФОРМАТОР

Доколку сакате да бидете во тек со новините и активностите на КВИР СКВЕР, регистрирајте се на нашата мејлинг листа.

Со регистрацијата на мејлинг листата изречно потврдувате дека ја прифаќате Политиката за приватност на веб-сајтот и се согласувате да добивате повремени е-пораки од КВИР СКВЕР Скопје на вашата е-пошта. Забелешка: На вашата е-пошта ќе стигне порака од нас со линк на кој треба да кликнете за да ја комплетирате регистрацијата.

МРЕЖИ И ПАРТНЕРИ

 
ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association
ILGA-Europe
LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey
Национална мрежа против хомофобија и трансфобија
Skopje Pride
Microsoft
Powered by Project Galileo
WPML
Canva
The Events Calendar
 

Организација-членка на Меѓународната асоцијација на лезбијки, геј мажи, бисексуални, трансродови и интерсексуални лица, Асоцијацијата за еднакви права за ЛГБТИ луѓето во Западен Балкан и Турција и Националната мрежа против хомофобија и трансфобија

КВИР СКВЕР Скопје © 2024. Сите права се задржани.
Твојата поддршка ни значи!
Направи парична донација
Донирај