Премини до содржината Премини до подножјето

Седиште

Скопје, РСМ

Телефон

Е-пошта

Имате прашање?

Не двоумете се да нѐ контактирате одовде користејќи го формуларот во прилог. Ќе се обидеме да ви одговориме во најскоро можно време.


  МРЕЖИ И ПАРТНЕРИ

   
  ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association
  Fare Network
  LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey
  Национална мрежа против хомофобија и трансфобија
  Skopje Pride
  Microsoft
  Powered by Project Galileo
  WPML
  Canva
  The Events Calendar
   

  Организација-членка на Меѓународната асоцијација на лезбијки, геј мажи, бисексуални, трансродови и интерсексуални лица (ИЛГА), Мрежата ФАРЕ, Асоцијацијата за еднакви права за ЛГБТИ луѓето во Западен Балкан и Турција и Националната мрежа против хомофобија и трансфобија

  КВИР СКВЕР Скопје © 2021. Сите права се задржани.

  Твојата поддршка многу ни значи!

  Направи парична донација
  Донирај