Премини до содржината Премини до подножјето

Настани за јули 2024

Последни настани

Skopje Pride 2024

Скопје

Петтата парада на гордоста во Скопје ќе се одржи на 22 јуни 2024 година, под мотото „Спектакуларно непослушни“

Free

Skopje Pride 2023

Скопје

Четвртата парада на гордоста во Скопје ќе се одржи на 24 јуни 2023 година, под мотото „Гласни и горди“

Free

Skopje Pride 2022

Скопје

Парадата на гордоста во Скопје ќе се одржи на 25 јуни, под мотото „Излези за љубов! Достоинство. Еднаквост. Правда.“

Free

Skopje Pride

24

СКОПЈЕ
22 ЈУНИ

СПЕКТАКУЛАРНО

НЕПОСЛУШНИ

Скопска парада на гордоста
Парк „Жена-борец“, 17:00

МРЕЖИ И ПАРТНЕРИ

 
ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association
ILGA-Europe
LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey
Национална мрежа против хомофобија и трансфобија
Skopje Pride
Microsoft
Powered by Project Galileo
WPML
Canva
The Events Calendar
 

Организација-членка на Меѓународната асоцијација на лезбијки, геј мажи, бисексуални, трансродови и интерсексуални лица, Асоцијацијата за еднакви права за ЛГБТИ луѓето во Западен Балкан и Турција и Националната мрежа против хомофобија и трансфобија

КВИР СКВЕР Скопје © 2024. Сите права се задржани.
Твојата поддршка ни значи!
Направи парична донација
Донирај